Billedet blev lavet på mellemniveau i billedkunst i gymnasiet. Ideen var oprindelig at jeg skulle lave et triptikon, en tredelt altertavle. (Ret mig, hvis det er forkert stavet) Men den tid der var afsat til projektet, var ikke nok til at få det lavet som et triptikon. I stedet endte det som et perlebillede og hængt op og udstillet på gymnasiet, resten af skoleåret.

Den følgende sommer kom det for sjov på udstilling på Thorasminde, et lille lokalt museum i Bagsværd. På åbningsdagen for udstillingen fik det en plads i borgmesterens tale. Oveni, stod hun i samme lokale og ved siden af billedet.
Og nogle af de mennesker der så billedet den dag, gav mig en idé om at sætte billedet til salg. Et andet sted fra, fik jeg ideen til på hvilken måde. Auktion på nettet. En aften var der en udsendelse på TV2 om lauritz.com. Der foregik noget svindel på denne side. 'Ok, så dén skulle det ikke være.' Så er der QXL.dk. Det gik fint til at starte med. Jeg kunne sagtens lægge et billede ind af det billede, jeg ville sætte til salg, men jeg kunne ikke angive præcis hvad det var, jeg ville sætte til salg. Desuden var der et sted på siden som 'sagde' at jeg skulle have en slags kode. Den bestilte jeg, men på siden kunne jeg ikke se det felt, hvori koden skulle indtastes. Når man opretter en annonce på qxl.dk, bliver man tilmeldt en slags service som gør at man får nyheder om ting der er til salg inde på internetsiden. Jeg opgav og fik hele tiden advarende mails om at min konto ville blive lukket ned. Jeg behøvede ikke at gå ind på siden med det samme. På et tidspunkt gik jeg ind på siden, på min konto, men fik besed på siden om at kontoen var lukket ned. Til sidst fik jeg nok og sagde de mennesker derinde en ting eller to og fandt et andet sted på nettet at sætte billedet på auktion på. Det blev en mindre kendt side, markedsauktion.dk. Her har det været på auktion siden 2007, hvor der ikke har været nogen at byde på det.
Det var meningen at pengene der kom ind for billedet, skulle gå til en lille hjælpeorganisation, som jeg på et tidspunkt var medlem af. Men organisationen blev lukket ned, da udgifterne blev større end indtægterne og frafaldet af medlemmer, større end tilgangen. Så nu går billedet, sammen med de andre jeg har i sinde at lave, når tiden byder det, kun de steder, jeg bestemmer og ikke andre.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk