Her er grunden til at jeg valgte en anden hjemmesideudbyder. Jeg spiller to spil på fritidsplan, World of Warcraft og World of tanks. Det sidstnævnte er et spil der kan hentes og spilles gratis direkte fra nettet. Senere kommer det dog til at koste. Jeg giver på disse sider min viden videre, om spillet. Jeg kan anbefale alle der vil starte med spillet, at finde nogen at spille sammen med, som minimum og allerhelst joine en klan. Det var mere eller mindre sådan jeg selv startede med spillet for et års tid siden. Jeg havde nogen i familien som vidste en hel del om det og som kunne lære mig godt op fra starten af. Senere fandt jeg en klan at joine. Her blev jeg, ved hjælp af træningen som klanen tilbød, stille og roligt bedre. Og spillet er også noget sjovere. Men meget mere om det, på de følgende sider.

Jeg håber at de følgende sider vil give dig vejledning og føre dig nok rundt i spillet, til at du kender teknikker, taktikker og strategier og får en vis basisviden. Men den egentlige erfaring kommer på slagmarken i kampene.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk