To af de mest populære tier 3 kampvogne er begge tyske. En Panzer 1c og en Marder 2.

    Billedresultat for wot pz iii
Panzer 1c, er en light kampvogn. Den accelererer hurtigt og drøner afsted over banerne. Med sin aggressive maskinkanon kan den sagtens tage tunge tier 5 kampvogne ud og sende besætning og det hele tilbage til garagen. Når disse kanoner fyrer skud mod én er det svært at fokusere og zoome rigtigt ind. Hvert skud, giver måske ikke så meget skade enkeltvis, men når de kommer lige i træk, bliver der revet mange hitpoints af lige pludselig.
Irriterende at møde, men sjov at køre. Panzer 1c'eren går fint som en noget mere aggressiv scout.
Billedresultat for wot marder 2
Marder 2'eren, eller som den oprindelig blev kaldt i spilleterminologi, Marderen er en tysk tankdestroyer, eller kampvognsjæger. Marderens kanon er mere slagkraftig. Et skud kan let plukke over halvdelen af en anden tier 3 kampvogns hitpoints, hvis det får lov at ramme. Marderen er som andre td'ere, en sniper. Den skal blive tilbage og skyde på alle røde kampvogne der rører sig. For eksempel være artilleriets forsvar mod andre fjendtlige kampvogne.

En tredje ret populær tier 3 kampvogn, der er næsten lige så hurtig som Panzer 3'eren, det er den russiske, eller som det var dengang under krigen, sovjetiske letkampvogn, BT-7'eren.
I klanen havde vi på et tidspunkt et kapløb på én af banerne og kravet, det var en BT-7'er. Jeg kører den ikke selv, men det kan jo være at du får andre erfaringer med den(?)
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk