På denne side kan I læse alt hvad der sker af nye ting for mig.

Et forum for danske wow-spillere

Maj 2015
Min praktikperiode lakker mod enden og denne gang, efter 6 år i ledighed, begynder det endelig at gå fremad i den rigtige retning. Jeg er blevet godkendt til en tre måneders kontrakt, hvor jeg forstår det som værende på løntilskud. Det føles fedt. Gennem min praktik har jeg trukket på al den ophobede erfaring, jeg har fået skrabet sammen over de 6 år jeg blandt andet har været i praktik i butik. Nu giver det pote, langt om længe og der er en god kemi mellem butikschefen og mig. Jeg nyder at arbejde for ham.

Februar 2015
Måneden har budt på 3 uger på Jobbroen og nu og over foråret, står den på praktik i Kiwi i Ganløse. Forhåbentlig er det denne gang, den sidste i rækken, der kan føre mig ud af den ledighed jeg ellers har været i, de sidste snart 6 år.
Praktik og muligvis en elevplads på sigt. Fremtiden er nu altid spændende.

Januar 2015
Mit HG forløb er nu slut og jeg er atter en gang på jagt efter et job i en butik i hovedstadsområdet. Denne gang mere specifikt, som butikselev for at få afsluttet den uddannelse jeg påbegyndte i sommer.

August 2014

Seneste nyt er at jeg nu er startet på CPH West i Høje Taastrup og det gik ret stærkt med at komme ind. Efter fem års ledighed er jeg tilbage på skolebænken. Og det er lækkert igen at der trods er noget der er til at forudsige og det noget mere er på lavere vand, med kortere til bunden på trods af den store mængde nyt stof der hele tiden vælter ind, hver dag.
"Det er op ad bakke, men udsigten er rigtig god."

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk