Billedet her, er fra kortet Malinovka. Et af de første kort jeg selv kom på som begynderspiller. Jeg elskede i starten blot at ligge mig frem ved hegnet og skyde på de røde kampvogne på den anden side af banen som dukkede op. Det var ren sjov. Malinovka er et loyalt kort, for at sige det på den måde. Man starter med at stifte bekendtskab med det som lowtier og kommer jævnligt på det i random battles hele vejen op til tier 10.

På de højere tiers bliver strategien noget mere avanceret og holdet kræver mere af dig som spiller og en del af holdet. Det skal du huske på som spiller, når du kommer højere op i tiers.
Men på tier 1 og 2 handler det kun om at lære det hele at kende og have det sjovt.

Så begynder alvoren. Spillet loader og matcher dig med andre kampvogne i samme tier. Kampvogne på tier 1 og 2 ender højest sandsynligt sammen. Så som helt lav tier 1'er kampvogn, går den højest 1 tier op i matchmakingen. Når vi først er på slagmarken, er der kun én ting at gøre. Og det er at gøre sit bedste for et fælles mål; at vinde. I starten handler det om at lære spillefunktioner, kampvogne og baner at kende. Og kende til de basale teknikker, der gør at man tager mindre skade og holder længst tid i kamp.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk