Når du er en del af et hold, er der nogle ting du som spiller skal være opmærksom på, når du er inde på slagmarken.

1. Blokér ALDRIG teammates i at bakke.
Hvis du blokkerer en teammate i at trække tilbage i sikkerhed, eller i cover, er du højest sandsynligt skyld i at den pågældende spiller kan blive skudt af artilleri eller andre fjendtlige kampvogne. Og der vil så også være den kanon mindre, mod mængden af fjendtlige kanoner senere hen i kampen, hvor der kan være brug for det.

2. Kør ALDRIG foran teammates der holder stille, med en kanon pegende i en bestemt retning.
Du ved ikke hvornår din teammate har i sinde at skyde en fjende, kører du lige ind foran, er det dig der får skudet, når det var ment til fjenden. Synes du det er sjovt, at køre provokerende og ind i team-mates skudlinje, så FIND ET ANDET SPIL!!!

3. Kør ALDRIG  alene.
Det her, er en regel jeg selv har svært ved at følge, fordi det for mig er vigtigst at få dækket alle flanker/områder på en bane, men kører man alene og især i en blød kampvogn; med næsten ingen pansring, er man et endnu nemmere offer for fjendtlig ilddkraft.

4. Kloge hoveder tænker éns
Den næste her, er egentlig mere et lille tip, en ting man som god spiller måske skal have med i baghovedet, når man er på slagmarken og i kampens hede.
Husk på, at I er 15 kampvogne på holdet. Dermed kan der være andre spillere der har udtænkt sig de samme steder som dig. Skulle et bestemt sted blive for tæt befolket, så kør hen et andet sted, i stedet for at I bliver ved med at køre i vejen for hinanden.
-Skulle dine hold-kammarater så alligevel køre efter dig og genere dig, og prøve at tirre dig, så tag screenshots, send dem til wargaming og report den pågældende spiller.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk