Hver gang der er købt en ny kampvogn er der som udgangspunkt monteret den første kolonne af udstyr.

Hvad snakker hun om?
Jo, før musen op på knappen "Udvikling", "Reseach" i engelsk opsætning, i garagen.
Nu vil du komme til et skærmbillede med kasser og lige streger. Dette er kampvognens udviklingsmenu. I den første kolonne til højre for kampvognen ser vi typisk en kasse med et enkelt bælte, en motor, en radio, et tårn og en kanon.

Ved at føre musen over på hver enkelt af kasserne, vil du se en kasse med mere nøje oplysninger om det enkelte modul.
Det kan være vægt, for tracks'ne, eller bælterne, kan det være lastevne; hvor meget de kan bære, for kanonen kan det være gennemsnitlig skade, gennemsnitlig gennemtrænging, skudfrekvens; antal skud i minuttet, for tårnet kan det være pansringen fra fronten, siderne og bagfra og for motoren er det blandt andet risiko for brand, der typisk er på 20%.

I øverste højre hjørne står modulets niveau, modulets tier med romertal. Navnet på modulet står under den enkelte kasse.
For optimal udvikling, går du ikke helt galt i byen med generelt at vælge moduler med det højest mulige niveau. Og det er også anbefalet at du får udviklet hvert enkelt modul. Ikke nødvendigvis købt og monteret det, men bare udviklet det. På nogle kampvogne giver det nemlig adgang på den næste kampvogn, til et endnu bedre modul.

I forhold til kanonen kan der være delte meninger om hvordan det er mest optimalt. Nogen foretrækker skudfrekvens, andre går efter potentiel skade, men hvad er det værd, hvis granaterne ikke engang kan bryde igennem pansringen på den fjendtlige kampvogn? Derfor går jeg selv efter gennemsnitlig gennemtrænging. Og det er ikke altid det højeste niveau, der har højest gennemsnit gennemtrængning.
Nogle kanoner kan kræve at du først udforsker det næste tårn, andre kan kræve at du fylder ammunition op manuelt. Hvis det er tilfældet, vil der i bunden af hele skærmbilledet komme en lille informationsmeddelelse, der kommer ind fra højre.

Når et modul er udviklet, købt og monteret, er det tilbage, ud at køre flere kampe, tjene flere xp og flere credits hjem til at komme videre.
Når alle moduler er udvilket og de bedste købt og købt og monteret, er der kun næste kampvogn tilbage. Jo højere du kommer op, jo flere xp og credits skal du have kørt hjem til den enkelte kampvogn.

 

Elitestatus

Når en kampvogn opnår "Elitestatus" kan det ses ved at der kommer gyldne laurbærgrene op på begge sider af typeikonet. Det betyder kun at alle moduler, inklussive den næste kampvogn er udforsket.
I garagen vil der over besætningen komme en lille kasse. Her, kan du sætte flueben, for så går de indkomne xp i større grad til selve besætningen og træningen af dem går nu en smule hurtigere. Med elite-kampvogne kommer der også flere free xp og generelle credits ind.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk