Kunne du tænke dig at prøve at køre én af de tungere kampvogne?
Det tidligeste tidspunkt at starte, er her på tier 4. Der er to kampvogne at vælge i mellem i "vor tids" World of Tanks.

Billedresultat for wot B1

B1
"Ved du hvad jeg tror B1?"
"Det vil jeg tro B2..."
Så er det heavy-tid. Denne franske heavy kampvogn, var den første heavy der fandtes i hele spillet, da jeg selv skulle lære det. Selvom de tyske er mere robuste og måske har mere slagkraftige kanoner, var der for bare to år siden ikke nogen andre nationer der havde heavykampvogne så langt nede som hos franskmændene.
Den var langsom og meget sværere at manøvrere rundt med i forhold til lights'ne, men en ting man skal tænke på, er at det efterhånden som du kommer opad kun bliver værre.

Billedresultat for wot dw2

 

D.W.2
Siden har wargaming sat et tysk eksemplar ind af en heavy kampvogn på tier 4. D.W.2'eren. Jeg kan ikke mindes at have kørt den, om den har været heavy hele tiden, eller om den var medium tidligere. Grundet mine manglende erfaringer, kan jeg ikke sige ret meget om den eller forholde mig til den. Kun at det er et tysk alternativ til B1 heavykampvognen på tier 4

Øvrige kampvogne på tier 4
Jeg prøvede de forskellige tankdestroyers af. Og det meste af vejen, kørte jeg begge amerikanske tankdestroyers.

        

M8A1
Det kan være svært at huske dette navn, men oplevelsen og turene jeg havde på den var ren fornøjelse. De amerikanske tankdestroyers er, ligesom mange andre kampvogne fra dette træ, ret så tyndt pansret. Men de er mobile og giver en vis mængde skade pr. skud med deres rimeligt slagkraftige kanoner.

T40
T40'eren er en anden tier 4 TD'er. En slags tvilling, om man så må sige. Det var her, som jeg husker det i dag, at jeg lærte at komme fri igen, når jeg kom ud for at sidde fast. Og i en kamp, sad jeg fast gennem hele kampen mellem togskinnerne og brosiden. Men alligevel lykkedes det holdet at arbejde tilstrækeligt godt sammen og vi endte med at vinde, takket være det hold.
 
Af de tyske kampvogns typer, havde jeg gang i flere forskellige på én gang.
Hetzer
Denne tyske tankdestroyer var én af dem. Tung og langsom, men let genkendelig på slagmarken. Den vinklede pansring gør at fjendtlige skud praller af og ikke trænger ind.
Jeg havde dog selv held med at sigte efter ammunitionsbåndene på TD'erens sider.
 
Sturmpanzer
Jeg prøvede kræfter med artilleriet også. Et stykke åbent artilleri jeg nød at køre selv. Godt nok dens efterfølger, jeg fik topgun i, men denne her opnåede jeg en anden medalje, "Kamikaze". En værdig udfordring at køre artilleri, men man kan ikke benægte at man som artillerist er afhængig af sit hold. En utaknemmelig opgave mange gange.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk